Olli - rumpujen soitteluvideoita

Ariel

Rainbow Night / Fire Dance Treenivetoa huhtikuu 2012.

Ariel

Rainbow Night / Ariel Treenivetoa huhtikuu 2012. Ihan ei olla samalla kartalla, mutta kahdet treenit vasta takana uuden laulajan kera.

Play That Funky Music

Wild Cherry / Play That Funky music: Hauska ralli soittaa. Audioraita ja Zoomin raidat olivat hieman poikkeavat hertsiluvuiltaan, joten Zoomin ääniraita alussa on laid back, mutta lopussa jo lähes etukenossa. Ei se soittokaan nyt niin tarkkaa ole. Mutta ei se haittaa. Eihän?

Holy Diver

Dio / Holy Diver: Ihan ei ollut enää tarkkaa muistikuvaa, miten biisi menöö. Fillit kauheaa räpellystä ja loppu on kohkaamista ja maailmanlopun odottelua. Noh, menköön :)

Hold The Line

Toto / Hold the Line: Uhkarohkeasti rummuttoman raidan päälle vedetty oma soitto. Nautinnon pilaa ääniraidassa oleva todella ärsyttävä lehmänkello - se ei mene ihan synkassa audiraidan muun soiton kanssa. Yritin olla välittämättä lehmiksestä ja soittaa musiikin mukana. Heh. Ehheh. Alkaa se komppi jotenkin kulkemaan puolessa välissä piisiä.

Pamela

Toto / Pamela: Räpellystestiä Zoom Q3:n kanssa ja kuvan yhdistäminen alkuperäiseen taustaan. Audioraitaa en saanut täysin kohdilleen, eli se on pikkaisen nokillaan Zoomin raidan kanssa (piti valita joko hieman eteen tai hieman taakse...) 30 sekunnin jälkeen laite myös säätää äänitystasoa paremmaksi. Alku siis monin tavoin reisillä. Zoomille ei ollut mukana kolmijalkaa, joten vähän huonosti sijoitettu ja hölmö kuvakulma. Soittohan nyt on paskaa kuten aina.

Black Masquerade

Rainbow Night: Black Masquerade Rainbow-coverbändimme ja studiossa kolistelua helmikuussa 2011.

I surrender

Rainbow Night: I Surrender: Rainbow-coverbändimme ja studiossa hutkintaa helmikuussa 2011.

Eyes of the world

Rainbow Night: Eyes Of The World: Rainbow-coverbändimme ja studiossa kilistelyä ja kalistelua helmikuussa 2011.